В гонитві за бажанням красиво і помпезно провести випускний для своїх дітей батьки іноді переходять всякі межі.

На Харківщині місцеві жителі ледь не довели своїх чад до втрати пульсу, про що повідомили очевидці події в соціальних мережах.

Інцидент стався у Деркачах, що в Харківській області. Примітно, що мова йде про випускний не в школі, а в одному з місцевих дитячих садків. Дітей красиво і нарядно одягли, після чого посадили на самому сонці. Перед юними українцями та їхніми батьками виступило керівництво навчального закладу і навіть місцеві чиновники, ось тільки виступ явно затягнулося – дітям стало погано.

"Сонце безжальне. Дітям стало зле. Деяким дуже. Батьки розгублені, збентежені. Дітям дають води попити, відводять в тінь. Ще б трохи і втратили б свідомість. Ніякої реакції… Шок… Батьки кажуть стоп! Випускний закінчився. Діти засмучені, втомлені, батьки в шоці. Випускний зіпсований", - написав один з очевидців.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В дитячому садку не виявилося нікого з медпрацівників. На щастя, свято додумалися припинити, хоча багато речей залишаються незрозумілими. Наприклад, навіщо було влаштовувати випускний в самий жаркий час дня, а також чому дітей посадили прямо на сонце?

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.