Українські випускники тільки приходять в себе після урочистих і особистих моментів свого життя, і настав час підвести деякі підсумки цього важливого періоду.

Соціальну мережу Facebook продовжує підкорювати відео зі свята останнього дзвоника в Харківській області.

Педагоги Валківського ліцею імені Масельського влаштували своїм випускникам справжнє свято. Тридцять першого березня вчителі запустили досить оригінальний танцювальний флешмоб, чим дуже здивували своїх вихованців. Зазвичай стримані і скупі на емоції педагоги підготували номер під пісню Боба Сінклера - Rock This Party. Примітно, що публікація з даними відео набрала вже більше півтора мільйонів переглядів, і ця цифра продовжує зростати.

Хто сказав, що вчителі не в темі? Звісно - в темі!

Geplaatst door Наталія Осадча op Vrijdag 31 mei 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Імена вчителів, які зважилися на такий сміливий крок, все ще не відомі. Втім, учні багатьох інших шкіл вже написали в соціальних мережах про те, що мріють побачити танцюючими і своїх педагогів. Це дійсно може знизити градус напруженості, який лише зростає у випускних класах. Здорова атмосфера в школі воістину безцінна.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.