Суд відновив на посаді звільненого професора ХМАПО, який боровся з корупцією в лавах відомого навчального закладу.

Портал "ХарківТімеѕ" повідомив про те, що Элгуджу Діасамідзе був відновлений на посаді професора Харківської медичної академії післядипломної освіти.

Раніше професор був звільнений незаконним чином з тієї причини, що якимось високопоставленим чиновникам не сподобалася його діяльність. Діасамідзе викривав корупцію у своєму навчальному закладі. Він навіть написав роботу під назвою "Як утворені медики бюджет пиляють: Стабільність списання". Зокрема, професор стверджував, що в гуртожитку навчального закладу живуть 554 особи, що не мають до академії ніякого відношення.

ХМАПО оплачувала всі комунальні витрати на утримання цих гуртожитків, в той час, як проживають у них особи нічого не платили. Це, на думку професора, не могло робитися без відома ректора академії. Як тільки Діасамідзе опублікував своє дослідження, він був переведений в інше місце роботи, а пізніше і зовсім звільнений. Судові тяжби тривали два роки, але тепер рішення оголошено професора необхідно відновити на посаді і виплатити йому 200 000 гривень в якості компенсації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.