Із України в Словаччину з 9 квітня почне курсувати поїзд Мукачево - Чоп - Кошице. 2 квітня вже було здійснено пробний рейс.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-служба "Укрзалізниці".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Вже з 9 червня по євроколії – новий поїзд Мукачево – Кошице. Подорожуйте в Європу "Укрзалізницею". йдеться в повідомленні

Відомо, що поїзд № 960/961 відправлятиметься з Кошице в 9:10 і прибуватиме в Мукачево 14:00. У зворотному напрямком поїзд виїжджатиме о 14:54 і прибуватиме у 18:13.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поїзд № 962/963 відправлятиметься з Кошице о 12:10 і прибуватиме в Мукачево о 16:42. Зворотнє відправлення призначено на 18:20, прибуття – о 21:33.

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одна за одною.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзализныця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.