Зняття блокади з ОРДЛО: у Мінську пропозицію Кучми можуть втілити в реальність

Тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі збирається обговорити пропозицію екс-президента Леоніда Кучми зняти економічну блокаду з окупованих території Донецької і Луганської областей. Цю інформацію повідомив журналістам спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Зайдик в середу в Мінську.

Смерть 5-річного Кирила
Смерть 5-річного Кирила

Смерті п'ятирічного Кирюши можна було уникнути: завадило фатальне рішення суду

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Двох поліцейських, підозрюваних у причетності до вбивства дитини з Переяслав-Хмельницького звільнили зі служби. Одного з них могли звільнити задовго до трагедії, і тоді її могло б і не бути. Про це в середу, 5 червня, повідомив представник Національної поліції Ярослав Тракало.

Помер Барі Алібасов, - ЗМІ

Легендарний російський музикант, продюсер і композитор Барі Алібасов помер в Москві. Про це повідомив Telegram-канал HYPE. Як відомо, він помилково випив засіб для очищення труб, лікарі швидкої відправили його в Скліф. Було занадто пізно - через кілька днів Алібасов помер від отриманої травми.

Володимир Зеленський і Дональд Туск
Володимир Зеленський і Дональд Туск

"Крах імперського проекту РФ": Зеленський на зустрічі з Туском витягнув козир проти Путіна

Президент України Володимир Зеленський вважає своїми пріоритетними цілями на посаді президента боротьбу з корупцією та протидію російської агресії. Про це Володимир Зеленський заявив під час спільного брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі.

На Прикарпатті поліцейський з шаленою швидкістю врізався в авто

В Івано-Франківській області водій Mazda 6 під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Daewoo Nexia. Від удару Daewoo розчавило, а подружжя, яке перебувало в авто, 31-річний Олександр Сморжанюк та 38-річна Марія Барабаш загинули.