Справа про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому набирає обертів. Так, зокрема, нові подробиці справи озвучив керівник регіонального управління Держбюро розслідувань Руслан Марчук.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

За словами Марчука, слідчі, які займаються справою про вбивство 5-річного Кирила Тлявова вирішили не звертатися до суду з клопотанням про проведення експертиз з підозрюваними. Як зазначив Руслан Марчук, це пов'язано з тим, що в той день нібито був вихідний в суді.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Він зазначив, що слідчі не звернулися до суду з клопотанням про примусове проведення експертизи на алкоголь і наявність слідів пороху на тілах поліцейських, підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому, оскільки це був вихідний (субота 1 червня) і вони вирішили, що суд не працює.

Нагадаємо, на похорон 5-річного Кірюші прийшли сотні людей: від цих фото неможливо стримати сліз.

Як повідомляв Знай.uа підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила оголошено вирок: всього півроку.

Знай.uа писав, рідні поховали 5-річного Кірюшу: мама в істериці, бабусю забрала "швидка".