У Харкові дітям можуть заборонити проводити час на дитячих майданчиках, розташованих в безпосередній близькості від житлових будинків.

Відповідна петиція з'явилася на офіційному сайті місцевої міської ради.

Автором петиції є якась Людмила Пташник, для якої, судячи з усього, питання тиші у дворах став причиною неабиякого занепокоєння. Жінка виявилася незадоволена шумом, постійно панує на дитячих майданчиках. Ці місця відпочинку, як відомо, майже завжди розташовані поруч з житловими будинками для зручності проживаючих в них людей.

"Пропоную перенести дитячі майданчики, які близько розташовані до житлових будинків, на території шкіл або прилеглих парків, зелених зон. Дітям буде затишно, а мешканцям будинків спокійно", - підписала свою петицію жінка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Автор петиції впевнена, що дітям не місце у дворах житлових будинків, адже вироблений ними шум, що порушує спокій мешканців. Не секрет, що по ночах дитячі майданчики використовуються для різних посиденьок молоді і охочих випити людей, які теж виробляють шум. Петиція поки зібрала лише один підпис, але якщо таких підписів за місяць набереться 5000, петицію будуть зобов'язані розглянути в міськраді.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.