Погода у Харкові продовжить дивувати жителів міста та області своїми примхами, до яких досить непросто звикнути.

За даними українського Гидромецентра, в найближчі дні дощі не залишать у спокої цей регіон.

Сьогодні, шостого червня, в Харкові і Харківській області збережеться спекотна погода з температурою повітря близько тридцяти градусів за Цельсієм. Правда, при цьому і дощі не збираються нікуди відступати. Синоптики попереджають, що парасольки варто взяти з собою: сьогодні можливі короткочасні дощі, а місцями навіть і грози. У місті очікується мінлива хмарність з поривами вітру до десяти метрів у секунду.

Вночі температура повітря опуститься до двадцяти градусів за Цельсієм. Ближче до ранку пройде сильний дощ. Згідно з прогнозами українських синоптиків, короткочасні дощі і спека на Харківщині очікуються до кінця тижня. Після цього в область надійде по-справжньому літню спеку, так що варто насолоджуватися щодо прохолодною погодою прямо зараз. Літо готове взяти Україну в свої міцні обійми.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.