Начальник Нацполиции Сергій Князєв на передачі "Право на владу" на 1+1 заявив, що всі поліцейські, які поновилися на службі повинні пройти підвищення кваліфікації і будуть в ротаційному порядку направлені на схід України. Правда, трагедія з вбивством 5-річного Кирила двома копами розкрила правду про цей наказ.

"Один з цих негідників чомусь тричі уникнув ротаційного напрямку на схід та у травні цього року, коли йому в черговий раз потрібно було їхати, він приніс лікарняний", - заявив Князєв.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, на запитання про те, чому начальника Нацполиції Київської області Дмитра Ценова призначили головою ООС, Князєв відмахнувся, що той "сам звернувся із заявив про відсторонення його від посади".

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Заступник голови Верховної ради Оксана Сироїд після виступу, заявила, що українці втратили довіру до поліції.

"Органи правопорядку стали частиною кримінальної структури. Поки не буде розслідувань таких справ, як вбивство 5-річного Кирила, довіри не з'явиться", - заявила Сироїд.

Крім того, нардеп пригадала зіткнення у селі Бережинка, коли "приїхали рейдери забирати у людей врожай, а поліція спостерігала".

Нагадаємо, херсонский послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку.

Раніше Знай.иа повідомляв, слідчі шокували українців жахливої халатністю, "був вихідний".

Також Знай.иа писав, 5-річного Кирюшу оплакує вся Україна.