Сьогодні у Харкові та області значно погіршуватися погодні умови, спека дасть українцям невелику перепочинок.

Українська Гидромецентр просить не забувати вдома парасольки, сьогодні вони можуть стати в нагоді.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вранці стовпчики термометрів невблаганно поповзуть вгору, досягаючи місцями двадцяти восьми градусів. Втім, сьогодні за прогнозом харків'ян очікують сильні дощі, а місцями навіть грози. Втім, все не так уже й погано, враховуючи, що з'явиться можливість трохи перевести дух і відпочити від задушливої духоти, накрила регіон минулого тижня. Прохолода освіжить Харківщину і трохи намочить, однак не принесе великих незручностей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За даними синоптиків, вночі температура повітря складе 15-17 градусів тепла. Вітер південно-східний з поривами в п'ять – десять метрів в секунду. Варто очікується мінлива хмарність з незначними опадами. А от вже завтра, в перший день вихідних, на небо повернеться яскраве сонце, яке прикрасить харків'янам відпочинок на природі. Опади припиняться, повітря знову прогріється до тридцяти двох градусів за Цельсієм.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.