В кінці травня жителі Люботина, що на Харківщині, стали скаржитися на зграї бездомних собак, атакуючих пасажирів електричок на місцевому вокзалі.

Оскільки місцева влада ніяк не реагували на цю ситуацію, люди почали обмінюватися думками в соціальних мережах.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Характерно, що думки жителів Харківської області кардинально розділилися. Одні виступили за вилов і знищення безпритульних тварин. Таких людей можна зрозуміти, вони побоюються за своє життя (а іноді і за життя своїх близьких), і такі страхи не позбавлені підстави. Бродячі собаки дійсно часто ведуть себе агресивно і являють загрозу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

А ось захисники тварин різко виступили проти подібної ініціативи, однак практично ніхто не запропонував альтернативного методу вирішення проблеми. Між тим, рішення є, і це вилов і стерилізація диких собак. Правда, на це потрібні гроші, які держава не готова виділити. Отже, подібні процеси повинні відбуватися за рахунок волонтерів. Саме такий – гуманний – метод є найкращим вирішенням даної проблеми.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.