Камери спостереження зуміли зафіксувати момент підпалу волонтерського пункту в Харкові.

Зловмисники, пошуком яких займаються правоохоронці, залишили слід, повідомляє "Depo.Харків".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Злочин було скоєно в Харкові сьомого червня. Відео з камер спостереження вже опублікувало і доступно не тільки для поліцейських, але і для всіх, хто може допомогти впізнати злочинців. На кадрах отриманого відео можна помітити, як невідомий чоловік у темному одязі і в капюшоні на вході в намет присідає і обливає кути. Після цього він підпалює речовина і спокійно виходить.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пройшовши кілька кроків, підозрюваний озирнувся, очевидно, упевнитися, що вогонь розгорівся. Після цього злочинець перейшов вулицю Сумську, почавши бігти лише на середині дороги. Розшуком зловмисника займаються правоохоронні органи, проте поліція буде вдячна за будь-яку допомогу, яка допоможе впізнати злочинця. Цілком ймовірно, що цей чоловік не обмежиться одним підпалом, особливо якщо відчує власну безкарність.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.