У Харкові другу добу поспіль відбувається потрійне ДТП, викликане неуважністю водіїв на дорогах.

На цей раз кілька автомобілів і мікроавтобус зіткнулися на вулиці Бібліка, повідомляє Управління патрульної поліції в Харківській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйся!

За підсумками цього інциденту постраждали автомобілі Daewoo, Hyundai і автобус I-Van. Найважчі травми одержав власник транспортного засобу Daewoo, чоловіка довелося госпіталізувати. Втім, життям учасників цього зіткнення в даний час нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зараз на місці аварії працюють слідчі, яким і належить з'ясувати, хто саме спровокував ДТП. останнім часом У Харкові відбувається чимало сутичок на дорогах, і патрульні поліцейські серйозно стурбовані цим фактором. Всіх автовласників традиційно просять зберігати пильність на дорогах і з повагою ставитися до інших учасників дорожнього руху. Крім цього, під час керування автомобілем рекомендують не палити і не розмовляти з пасажирами. Ці прості рекомендації здатні зберегти життя.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.