В Козині під Києвом кілька десятків активістів палили шини і димові шашки під маєтком екс-президента України Петра Порошенка і будинком екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського

Про це повідомляє портал "Українська правда".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Палили шини і файєри біля будинку екс-президента в Козині. Зараз біля будинку Гладковського збираються", - розповів речник поліції Київщини Микола Жукович.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За його словами, жодних затримань не було, кримінальних проваджень також поки немає.

"Якщо й будуть, то про дрібні хуліганські дії, але це адміністративні порушення", - додав Жукович.

Також від підкреслив, що акція почалася в обідню пору, наразі її учасники рушили до будинка Гладковського.

У соцмережах повідомляють, що таким чином учасники акції вимагали арешту екс-президента і Гладковського через причетність до розкрадань в Укроборонпромі.

Нагадаємо, що колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям. Джерела стверджують, що причиною вильоту з України стали обшуки, які будуть проводитися у Порошенка вже найближчим часом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 23 травня Державне бюро розслідувань зареєструвало нову заяву на адресу колишнього українського президента Петра Порошенка. Цього разу - про відмивання вкрадених у ЗСУ коштів через офшори.

Також портал "Знай.uа" писав, що під час мітингу проти президента Петра Порошенка в Києві відбувалось щось неймовірне. Активісти вперше принесли плакат із закровавленими рукавами, мовляв корупціонеру відрубали руки.