У Харкові поліція заарештувала небезпечну банду так званих "чорних ріелторів", довгий час терроризировавших все місто.

Правоохоронцям вдалося нейтралізувати злочинців, повідомила "Медіа група об'єктив".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з повідомленнями представників прокуратури, банда зловмисників складалася з чотирьох осіб, усі харків'яни. Це сорокатрирічний глава формування, його шістдесятип'ятирічна мати, двадцятидев'ятирічна співмешканка і тридцятирічний спільник. Крім цього, злочинці використовували восьмидесятичетырехлетнюю пенсіонерку, яка видавала себе за небіжчиків - власників квартир.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для деяких членів цієї банди. Двоє з них будуть утримуватися під вартою з правом застави в півмільйона гривень. Стосовно ще двох шахраїв запобіжний захід поки не визначена. Варто зазначити, що шахраї завдяки своїм афер зуміли заробити кілька мільйонів гривень. У даний час проводитися розслідування з метою встановити причетність затриманих до інших подібних злочинів.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.