Сьогодні, 9 червня, майже на всій території України очікуються короткочасні дощі та подекуди грози. Стовпчики термометрів показуватимуть плюсову температуру, до 30 градусів вище нуля.

Цю інформацію повідомляє Український гідрометцентр.

Вдень температура коливатиметься від 28 до 30°C та опуститься до 19 вночі. Холодніше буде на Заході, там стовпчики покажуть 26°C.

Вітер очікується північно-східний, 5-10 м/с, у західних областях вдень місцями шквали 15-20 м/с.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві можливі грози. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура від 28 до 30 вдень та від 17 до 19 градусів вночі.

Нагадаємо, у скільки обійдеться зняти дачу влітку.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно. Більшість з терас заважають проходу пішоходів.

Також Знай.ua писав, мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни на горілку підвищаться на 10,7%, коньяк - на 9,1-9,5% і на вино - на 7,4-10,2%. Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.