У Чернівецькій області 30 дітей отруїлися у дитячому таборі. Зараз в таборі працюють лікарі, які виясняють причини захворювання.

Про це повідомляє інформаційна агенція АСС з посиланням на батьків дітей, які перебували в той час в таборів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у неділю, 9 червня, у таборі в Репужинцях. Діти поскаржилися на біль в животі та блювоту. Заступник директора ДУ "Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України" Сергій Торський повідомив, що на місце інциденту виїхали фахівці з лабораторії та медики Заставнівської ЦРЛ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами керівника ГУ Держпродспоживслужби Чернівецької області Олександра Александрюка, який наразі перебуває в таборі, у хворих дітей спостерігалася нудота та блювота. Однак ситуація, за його словами, покращується.

"Але ситуація покращується. Комісія в складі Держпродспоживслужби та обласного лабораторного центру працює на місці. Встановлюємо, що могло спричинити захворювання дітей", - сказав Александрюк.

Нагадаємо, що на Львівщині в дитячих садках масово госпіталізують дітей, лікарі б'ють на сполох: справою вже зацікавились.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі вихователька перетворила дитсадок на концтабір: "Страшно дивитися".

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Вінниччині поминальний обід мало не відправив натовп у могили: вони припустилися однієї помилки