У Зеленського розповіли, хто може замінити Гройсмана: потужна заява

Голова штабу Зеленського Олександр Корнієнко розповів, що на посаду прем’єр-міністра розглядають маловідомих людей. Може люди хочуть бачити на посаді прем’єр-міністра Юрія Бойка або Юлію Тимошенко. Бо одних у спиоск написали, а інших - ні. За його словами, зараз у партії йдуть дискусії не про кандидатуру, а про те, яким повинен бути прем’єр.

Зеленський показав Донбасу, що таке справжній президент: "Влада може не заважати"

У суботу, 15 червня, президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою на Донеччині. За період президенства Володимира Зеленського це вже друга робоча поїздка у Донецьку область.

"Слугу народу" вже "клонують": не гребують нічим перед виборами, українців благають бути уважними

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ЦВК зареєструвала самовисуванця Горобця Д.І. кандидатом у депутати по виборчому округу № 95. Цікаво те, що він є віце-президентом Всеукраїнського "Благодійного фонду "СЛУГА НАРОДУ", який було зареєстровано місяць тому. Про це йдеться на сайті ЦВК. Комісія прийняла рішення про реєстрацію 13 червня.

На місці швидка, пожежники і поліція: в центрі Києва прогримів потужний вибух

В суботу ввечері, 15 червня, в центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з прогримів потужний вибух. Про це повідомляє dtp.kiev.ua. За попередніми даними, в одній з квартир будинку стався вибух газу.

Молодіжна збірна України виграла Чемпіонат світу: це неймовірно

Україна офіційно стала Чемпіоном світу. Молодіжна збірна України виграла Чемпіонат світу з рахунком 3:1 у матчі проти Південної Кореї.