В одному з селищ Новопсковського району Луганської області співробітники Служби безпеки України виявили незаконний підземний трубопровід для перекачування бензину.

Цю інформацію повідомили у прес-службі СБУ.

У повідомленні говориться, що через трубу качали паливо з Росії в Україну. Вона виходила на подвір'я приватного будинку, звідки підозрювані, за версією слідства, транспортували паливо на територію колишнього держпідприємства.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що для продажу вкраденого палива були укладені фіктивні договори з підприємствами і реалізовували його фермерським господарствам у Луганській області.

Оперативникам вдалося знайти обладнання для перекачування пально-мастильних матеріалів, цистерну на 25 кубометрів, 15 тис л дизпалива. За попередньою оцінкою, вартість вилученого товару - 500000 грн.

Нагадаємо, що українців попередили про різкий стрибок цін на бензин.

Як повідомляв Знай.uа, депутати не проголосували за законопроект Коломойського.

Знай.uа писав, Коломойський збирається перенести термін запуску енергоринку через власну вигоду.