Введення страхової медицини, перепис населення і аудит були б кращими наслідками медичної реформи.

Про це заявив засновник і співвласник клініки "Борис" Михайло Радуцький, який балотується до парламенту в першій двадцятці списку партії Слуга народу в інтерв'ю головному редактору LB.ua Соні Кошкіній.

Михайло Радуцький

Відповідаючи на питання, яке майбутнє чекає на медичну реформу, він заявив, що всі позитивні напрацювання попередників у цьому напрямі залишаться.

Радуцький не зміг відповісти на питання, чи залишиться Супрун міністром охорони здоров'я. Бізнесмен підкреслив, що результатом усіх змін має бути страхова медицина. Але для цього потрібно створити необхідну базу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Далі. Яка може бути трансформація, якщо не проведено аудит матеріально-технічної бази? Навіть якщо ми знаємо, скільки у нас населення, але не провели аудит матеріально-технічної бази, розмови про прийняття якихось протоколів лікування — це профанація". Михайло Радуцький

На питання, чому Євген Комаровський, який був представлений, як експерт команди президента Володимира Зеленського не йде в списках Слуги народу Радуцький сказав, що Комаровський не бачить себе в Раді і на держслужбі.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.

Також Знай.uа писав про те, що глава Міністерства охорони здоров'я Супрун порадила українцям більше голодувати.