Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським: її стан стривожив увесь світ

Стало відомо, що канцлеру Німеччини Ангелі Меркель стало погано під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Берліні 18 червня. У мережі з'явилися відповідні кадри.

Сивохо балотується в Раду від партії Зеленського "Слуга народу": що відомо про улюбленого суддю "Ліги Сміху"

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Останнім часом в Україні набуває популярності тенденція балотуватися у Верховну Раду представникам шоубізу. Зі сцени у політику намагаються прорватися люди з усім відомими прізвищами: Оля Полякова, Святослав Вакарчук, Сергій Притула та багато інших.

Зеленський обговорив у Німеччині найважливіше для України питання: "Починаємо просто зараз"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Президент Володимир Зеленський і голова німецького Бундестагу Вольфганг Шойбле обговорили продовження санкцій проти Росї і питання відновлення інфраструктури Донбасу.

Дубинський показав справжню гримасу білявки зі списку Порошенка: "Я піду до Кононенка, бл*ть, її виженуть і тебе на*уй"

Відомий журналіст Олександр Дубинський у своєму відео-блозі в YouTube прокоментував скандал, який розгорівся навколо голови Васильківської райради Наталії Баласинович, яка балотується в депутати Верховної Ради від партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка.

Порошенко зізнався, чому боїться критикувати Зеленського та Вакарчука

У штабі партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка заявили, що публічно не будуть критикувати чинного главу держави Володимира Зеленського та лідера партії "Голос" святослава Вакарчука. У Порошенка вирішили зосередитися на донесенні до виборців трьох найголовніших меседжів.