У Києві почався скандал через повернення екс-заступника глави Адміністрації президента часів втікача Віктора Януковича Андрія Портнова в Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, студенти і випускники обурилися з приводу такого рішення. З метою зняти з посади Портнова, вони організували акцію протесту «Ні Портнову в КНУ», яка почалася під стінами університету 20 червня в 18:30.

Юні активісти вимагають скасування наказу про прийняття Портнова на посаду професора кафедри, а також публічного вибачення від імені ректора КНУ Леоніда Губерського за його призначення.

На думку студентів, Портнов є проросійським політиком, який тісно співпрацював з Януковичем і допоміг президенту-втікачу встановити контроль над судовою системою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Портнов подав у Державне бюро розслідувань (ДБР) чергову заяву.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Львова Садовий "забарикадувався" у Ратуші: городяни не стримують злості.

Також портал Знай.uа писав, що під будівлею АП вийшли на мирний мітинг сотні людей, щоб закликати Зеленського зупинити будівельне свавілля у столиці