Стали відомі дані соціологічного опитування українців щодо їхнього ставлення до перших дій Володимира Зеленського на посаді президента України. Їх оприлюднили в Центрі «Соціальний моніторинг», який разом із Українським інститутом соціальних досліджень імені О. Яременка проводив це опитування.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень імені О. Яременка та Центром «Соціальний моніторинг» 7-10 червня 2019 року, перші дії Володимира Зеленського на посаді президента України підтримують 54% опитаних. Не підтримують та скоріше не підтримують 8%.

Водночас 35% опитаних вважають, що наразі ще зарано давати оцінки. Не змогли визначитись зі своїм ставленням до дій Зеленського 4% опитаних.

Соціологи з'ясували, що думають українці про перші 100 днів роботи Зеленського

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також під час соціологічного опитування вивчалося питання про те, які надії покладають українці на новообраного президента Зеленського і чи змінить він ситуацію в країні на краще.

Великі надії покладають 34% опитаних, майже стільки ж респондентів, а точніше 33%, мають певні надії щодо цього. Слабкі надії мають 16% респондентів, 15% майже не мають особливих надій і лише 3% не визначились із відповіддю.

Опитування проходило 7-10 червня серед населення України від 18 років і старше.

"Вибірка репрезентативна за віком, статтю, типом населеного пункту та регіоном. Вибіркова сукупність: 2001 респондент. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: 2,3%", - йдеться у повідомленні соціологів.

Нагадаємо, що під Адміністрацією Зеленського зібралося сотні розлютованих людей: висунуто вимоги.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський розпускає Раду: Конституційний суд поставив крапку в скандальному питанні.

"Знай.ua" також писав про те, що Володимир Зеленський розповів, що йому не подобається в нинішньому кабінеті президента.