Під Адміністрацією Зеленського зібралися сотні розлючених людей

20 червня активісти та просто небайдужі жителі Києва зберуться під Адміністрацією президента, щоб закликати українського лідера Володимира Зеленського зупинити будівельний бєспрєдєл у столиці і передмісті. Про це йдеться в повідомленні Центру моніторингу влади в Facebook.

З-за відсутності політичних рішень і злочинну бездіяльність чиновників гинуть зелені легені Києва, Ірпеня, Бучі, вікові ліси Пущі-Водиці, заповідних урочищ Дніпра, схили Протасового Яру, зелені острівці Печерська, Березняків, Оболоні, парків і скверів.

Зеленський вичистив "совок" з українських шкіл

Президент України Володимир Зеленський скасував обов'язкове носіння шкільної форми. Відповідну заяву опубліковано на сайті Адміністрації президента.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Визнати такими, що втратили чинність: Указ президента України від 12 червня 1996 року № 417 "Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти", - йдеться в указі №418/2019.

Мільйони українців позбавлять субсидій

З метою спрощення порядку призначення житлових субсидій уряд кілька разів на рік змінює закон. А в результаті страждають прості українці, які не бачать ніякого спрощення в отриманні знижки від держави.

За словами експерта, в результаті таких маніпуляцій з боку уряду скромний на перших порах документ перетворився нині в сложночитаемого монстра, який займає в еквіваленті 38 сторінок друкованого тексту.

Конституційний суд поставив крапку у скандальному питанні

Конституційний суд визнав конституційним указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради. Відповідне рішення було прийнято на засіданні КСУ у четвер, 20 червня, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на власні джерела.

"Конституційний суд на закритому засіданні Великої палати в четвер визнав конституційним указ про розпуск Ради і призначення позачергових виборів", – йдеться у повідомленні.

Загибель Даші Лук'яненко об'єднала українців

Жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко з Одеси поставило на вуха всю Україну. Мами бояться відпускати своїх дітей на вулицю і всіма силами намагаються захистити малюків від небезпеки. Одним із засобів захисту стала петиція, за назвою "Захист дітей від сексуального насильства".

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/5739 Мамы Украины! Если мы сегодня промолчим,дальше будет только...

Geplaatst door Елена Рабчук op Woensdag 19 juni 2019

"В події винен кожен з нас! Прокидаєтеся вже! Верховна Рада вже не перший рік обіцяє зайнятися педофілами. За ініціативою трьох десятків народних депутатів у парламент подано законопроект №6607...", - пише жінка.