У мережі були опубліковані фото однієї з станцій "Донецької залізниці" – окупованої частини залізничних шляхів на Донбасі.

Фото виклав користувач Twitter під ніком "Йосип Піночет".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно на знімках, життя покинуло цей край: розвалені будівлі, зруйновані надії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Хроніка розвитку та процвітання - Донецька залізниця", - написав користувач.

Авто фотографій показав, у якому стані наразі знаходяться залізничні шляхи з будівельним сміттям на узбіччях, занедбаний будинок місцевого туалету, засипане сміттям практично по коліно і залишені на траві розкидані, порожні ящики, очевидно, вкрадені з самої станції.

Як писали раніше, Кабінет міністрів України прийняв стратегію "Укрзалізниці" до 2023 року. Документ не опублікований, проте, як вдалося дізнатися журналістам, стратегія розглядає можливість поновлення припиненої в березні 2017 року залізничного сполучення з Донецькою і Луганською областями.

Нагадаємо, Нострадамус напророкував Україні нові проблеми. Віна на Донбасі, це не єдине, що доведеться переживати українськму народу. А відбудова зруйнованого краю стану ще одним випробуванням.

Як повідомляв портал Знай.ua, ООН попередила українців про демографічну кризу. Що буде з народом України в найближчі роки.

Також Знай.ua писав про те, що третя світова війна посуне біблійське пророцтво про апокаліпсис: останні слова Ванги змусять затремтіти кожного.