Даша Лук'яненко
Даша Лук'яненко

Суд над вбивцею Даші Лук'яненко змусив українців здригнутися

Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід фігуранту справи вбивства Даші Лук'яненко 22-річному Миколі Тарасову. Про це повідомляє КП в Україні. 11-річна Даша померла через ножове поранення в сонну артерію, після чого Тарасов поглумився над тілом викраденої ним дівчинки, викинувши його у вигрібну яму.

спека
спека

Синоптики попередили про надзвичайну небезпеку

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У неділю, 23 червня, українці будуть страждати від по-справжньому пекельної погоди. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Протягом дня повітря розжариться до +31...+36 градусів. У західних областях очікується +28...+32 градуси. Короткочасні дощі з грозами пройдуть в західній частині, до них приєднаються Вінницька та Житомирська. Під час гроз можливі сильні зливи, шквали та град. На решті території буде сухо і сонячно", - пише синоптик.

Дарина Білодід - чемпіонка світу з дзюдо
Дарина Білодід - чемпіонка світу з дзюдо

Українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019

Українські спортсмени Дар'я Білодід і Георгій Зантарая у суботу, 22 червня, зробили золотий дубль на ІІ Європейських іграх в Мінську. Перше золото для України виграла Дар'я Білодід, яка вдруге стала чемпіонкою Європи. Вона стала переможницею у ваговій категорії до 48 кілограм.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зустріч Зеленського з Трампом: президент доручив Баканову важливу місію, "Україна розраховує..."

Нещодавно стало відомо, що президент США Дональд Трамп запросив главу України Володимира Зеленського на зустріч у Вашингтон. Зараз тимчасово виконуючий обов'язки голови СБУ Іван Баканов знаходиться в США, де обговорює підготовку візиту президента України.

Гривня
Гривня

Заповітний транш на 500 млн євро: Україні озвучили 5 головних умов

Україна цілком може отримати другий транш макрофінансової допомоги ЄС у розмірі EUR 500 млн вже до кінця 2019 року. Таку надію висловив глава Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі.