Державний банк "ПриватБанк" повідомив про те, що запуск нового мобільного фінансового програми для клієнтів призначений на серпень 2019 року. Про це в понеділок, 24 червня, заявив голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл.

"Це пов'язано з тим, що кількість клієнтів збільшується, а також зростає кількість операцій на одного клієнта. Нам необхідно забезпечити гнучкість і ефективність системи", - сказав Петро Крумханзл.

Голова правління Приватбанку також зазначив, що запуск "Приват24" на серпень, є попередньою датою запуску. Зі слів пана Крумханзла з квітня 2019 року йде бета-тестування, в якому зараз бере участь понад 20 000 клієнтів.
На сайті ПриватБанку розміщено оголошення: "Запрошуємо вас до закритого клубу beta-тестувальників нового Privat24. Заповніть анкету і ми направимо запрошення на завантаження додатку".
Це означає, що протестувати і внести свою частину у зміни Приват24 може кожен бажаючий українець.
Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Новий Приват24 буде базуватися на абсолютно новій архітектурі, сказав Крумханзл. Також Петро Крумханзл у новій версії "Приват24" буде основним для отримання банківських послуг серед клієнтів.

ПриватБанк
ПриватБанк

Зі слів представників "Приватбанку", в 2018 році більшість операцій, а це 60% було проведено українцями саме в мобільній версії. У новій версії, як вже повідомлялося, відмовляться від системи Corezoid, розробленою до націоналізації.

Нагадаємо, новий закон змусить недобросовісні банки повернути українцям їхні кошти.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що ПриватБанк анонсував нову послугу онлайн, без комісій та цілодобово.