У мережі місцеві жителі окупованого бойовиками Донбасу почали скаржитися на величезні черги на КПП "ДНР" "Оленівка". Відповідні публікації з'являються в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окупанти змушують людей чекати на пекельній спеці по 12 годин. Державна прикордонна служба України заявила, що за минулий тиждень прикордонники на КПВВ оформили 21 внутрішньо переміщених особ через новини про закриття "Оленівки".

"Внаслідок гуманітарної кризи і систематичних порушень прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ вони змушені були залишити місця свого постійного проживання і шукати кращого життя на контрольованої українськими властями території", - констатували в ДСНС.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, жителі розповідають, що стає все складніше виїхати з "республік". Люди масово скаржаться на величезні черги на КПП "ДНР" на лінії розмежування Каргіл і Оленівка.

"23.06.2019. КПВВ "Оленівка", виїзд. Температура +34. Час в черзі - 12 годин. Це тероризм або вже геноцид?" - пишуть жителі ОРДЛО.

Люди зазначають, що вже з 1 липня бойовики планують закрити КПП "Оленівка" мінімум на місяць, тобто з 1 липня все навантаження ляже на 3 автомобільних коридору, насамперед на найближчий Каргіл – Оленівка.

Нагадаємо, Путін роздає на Донбасі російські паспорти, але чомусь ніхто не поспішає.

Як повідомляв Знай. ua, українські захисники "підчистили" ряди окупантів.

Також Знай. ua писав, що експерт попередив, що війна на Донбасі може отримати несподіване продовження.