Зеленський проведе масштабну чистку в Кабміні: "Вистачить кількох осіб"

Адміністрація президента розглядає можливість скорочення низки міністерств і має намір найближчим часом підготувати проект коаліційної угоди, повідомив заступник глави АП Олексій Гончарук, пише Klymenko Time.

Епіфаній
Епіфаній

Епіфаній терміново скликав синод: що відбувається

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Києві на території Софії Київської проходить священний Синод Православної церкви України (ПЦУ). Засідання почалося о 10:00 24 червня під головуванням митрополита Київського і всієї України Єпіфанія.

Володимир Путін
Володимир Путін

Путін зняв багаторічну заборону з України: "Тепер можна"

Президент РФ скасував заборону на транзит товарів з України, який діяв з 2016 року. Зміни набирають чинності з 1 липня. Президент Росії Володимир Путін скасував заборону на транзит українських товарів на території РФ в треті країни. Про це йдеться в указі російського президента.

Смерть соратника Гриценка Комарницького обернулася масштабним бунтом українців

На акцію протесту біля будівлі Нацполіції у Вінниці люди вийшли після смерті 47-річного Олександра Комарницького, який помер напередодні в лікарні. У його вбивстві підозрюють поліцейського.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Прихильники Саакашвілі штурмом взяли ЦВК

Однопартійці Саакашвілі прийшли до ЦВК з наміром провести акцію протесту через відмову у реєстрації кандидатів від партії на позачергових виборах до ВР. Після початку акції ворота перед будівлею Центрвиборчкому закрили і на територію не пускали членів партії Михеіїла Саакашвілі.