Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 27 червня.

Зеленський терміново вніс до парламенту невідкладний закон: торкнеться кожного українця

Президент України Володимир Зеленський на розгляд Верховної ради вніс важливий законопроект, який має врегулювати процес зниження цін на електроенергію.

Відомо, що Зеленський зареєстрував у Верховній раді законопроект №10401, який передбачає внесення змін у деякі закони України щодо зниження вартості електроенергії. Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті парламенту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Зеленський назве ім'я нового генпрокурора: Луценко - на вихід

Український президент Володимир Зеленський назве свою кандидатуру на посаду генерального прокурора відразу після звільнення чинного керівника відомства Юрія Луценка.

Зеленський терміново звернувся до Путіна по-російськи: "Поверніть наших дітей"

Український президент Володимир Зеленський по-російськи звернувся до Володимира Путіна з закликом звільнити українських моряків, які були заарештовані після інциденту в Керченській протоці.

ЄС наніс нищівний удар по Путіну: нові санкції не залишать Росії жодного шансу

Путін
Путін

Рада Європейського союзу продовжив дію економічний санцій проти Росії до 31 січня 2020 року. Про це йдеться в повідомленні на сайті Європейської ради.

"27 червня 2019 року Рада ЄС продовжила економічні санкції, спрямовані на конкретні сектори російської економіки, до 31 січня 2020 року", - сказано в повідомленні.

Кошовий розповів про дзвінки Зеленському і небажання йти в Раду: "Там багато лисих і без мене"

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Євген Кошовий зізнався, що після політичних змін у житті Володимира Зеленського, їх спілкування, зрозуміло, що змінилося - вони стали рідше спілкуватися через зайнятість президента України. Також гуморист поділився, що при можливості поговорити з колишнім колегою по телефону, один одному скаржаться на життя: "Ми дуже рідко зідзвонюємося з Володимиром Олександровичем, а коли телефонуємо - один одному плачемся в плече, в основному - ми, тому що він - сильний!"