Спливли нові подробиці про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко в Одеській області, яку знайшли мертвою у вигрібній ямі 19 червня.

Як відомо, головним підозрюваним у злочині є 22-річний Микола Тарасов. Місцеві жителі на передачі "Говорить Україна" розповіли, як жила сім'я вбивці Даші.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами односельців, глава сімейства Геннадій Тарасов часто бив синів. Ходили чутки, що він ґвалтував старшого Олександра і молодшого Миколу в дитинстві. В Іванівці не раз чули, як Геннадій називав дітей "сволотою" і "бидлом".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анні Зборовчук, яка тримала "точку" на ринку недалеко від Тарасових, зазначила, що Микола вів відлюдькуватий спосіб життя і дуже рідко з'являвся на вулиці.

Односельці називають сім'ю Тарасових замкнутою і "неадекватною". Старший брат Миколи, 26-річний Олександр, теж веде дуже закритий спосіб життя.

Нагадаємо, підозрюваний у справі Даші Лук'яненко виклав усе, такого цинізму Україна ще не бачила.

Раніше Знай.ua повідомляв, загибель Даші Лук'яненко обростає новими деталями, видали шокуючі подробиці.

Також Знай.ua писав, под Дніпром викрали дитину.