За минулу добу терористи на Донбасі 32 рази порушили режим припинення вогню. З них 16 разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм.

Цю інформацію повідомляє прес-центр ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил; 19 разів - обстріляли позиції українських захисників у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Донбас
Донбас

На щастя, за минулу добу, втрат серед українських військовослужбовців немає. Відомо, що на кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь із озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостями.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За даними розвідки, 28 червня троє окупантів було знищено, і ще троє поранено. З початку поточної доби, 29 червня, ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил.

Донбас
Донбас

Нагадаємо, на Донбасі почалося розведення сил: відео зі Станиці Луганської.

Як повідомляв Знай.uа, стомільйонні збитки: ДБР назвало причини масових обшуків у чиновників Міноборони.

Також Знай.uа писав, біжать до ІД: бойовики розсмішили мережу сенсацією про ЗСУ.