Повернення полонених моряків: Путін несподівано натякнув на взаємний обмін, "є питання"

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що у Кремля є питання по затриманих в Україні росіянах. Зокрема, він впевнений, що звільнення полонених українських моряків не пов'язано з поверненням делегації РФ до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), їх можуть обміняти на російських громадян.

Гриценко розповів, як "досягнення" Гройсмана доб'ють Україну: "Він піде, а борги залишаться"

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі "Радіо свобода" розповів, чому "здобутки" нинішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана зіграють злий жарт із майбутнім України. На думку Гриценка, "прем'єр піде, а борги залишаться".

"Так, я дорікав прем'єр-міністру, хотів би, щоб це знали звичайні українці", - сказав політик.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Фірсов жорстко розніс нардепів у прямому ефірі: "Читати і писати навчіться"

Український нардеп, політик Єгор Фірсов в ефірі телепрограми "Протистояння" на NewsOne назвав три основні критерії, яких потрібно дотримуватися нардепам, аби повернути довіру українців. Так, він заявив, що депутату не достатньо бути просто професійним.

Жирують за кошти героїв АТО: журналіст показав справжнє обличчя українських чинуш - "Такого цинізму ще не бачив"

У мережі перед позачерговими парламентськими виборами активно з'являються старі корупційні "подвиги" чиновників. Так, черговою фігуранткою розслідування журналістів стала радник голови Васильківської райдержадміністрації (Київська область) Владислава Одинця Ірина Горбачова.

Верховна Рада
Верховна Рада

Світлана Лобода приїхала до Києва святкувати весілля: у мережі з'явилися подробиці

Відома співачка з України Світлана Лобода, котра активно влаштовує життя і кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке порадувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода вирішила показати, що повернулася в Київ з донькою Євою.

Світлана Лобода
Світлана Лобода