Алік Мкртчян і Катя Пєскова покинули проект каналу "СТБ" за крок до суперфіналу. В соцмережах вони часто викладають спільні знімки. Багато глядачів були впевнені, що між ними щось більше, ніж просто дружба. Тому фіналісти розповіли не тільки про проект, але й про особисте, аби розвіяти будь-які чутки.

Алік Мкртчян продовжує працювати бренд-шефом в одному з супермакетів. Може жити в Києві з родиною завдяки цій роботі.

Катя Пєскова розповіла про власної кондитерської. Мені потрібно було визначитися – брати участь у "МастерШеф" або далі продовжувати розвивати власний бізнес. Я вибрала проект. Коли закінчилися зйомки, мені довелося починати все заново. Але тепер моя кондитерська приносить дохід.

Фіналістка Катя зазначила, що для неї були одкровенням інтерв'ю учасників.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Вони сиділи, як сірі миші, а потім таке видавали! Якби моя мама дала інтерв'ю і сказала: "Навіщо ви її взяли? Вона ж не вміє готувати?" Тоді б я здивувалася. Але це говорили ті люди, які були для мене чужими і досі ними залишаються", - сказала фіналістка "МастерШеф".

Алік зізнався, що вміє дружити і все життя страждає від того, що всіх до себе підпускає.

"Відносини з учасниками проекту є гарним прикладом. Всі зі мною дружили, але зараз вони про мене розпускають плітки", - додав фіналіст шоу.

Алік і Катя дуже здружилися за час проекту.

"Я навіть приїжджаю до його дружини, коли Аліка немає вдома. Ми один друг допомагаємо, відпочиваємо разом", - каже дівчина.

Алік додав, що у них немає натяків на інтим або відносини - просто справжня дружба. Дружина не ревнує.

"Я не розумію, коли зустрічаються два друга, і у них немає спільних тем для розмови. Мені здається, якщо ми просидим в одній тюремній камері 20 років, то коли вийдемо, нам все одно буде про що поговорити", - каже Алік.

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: Українські жінки мають "сталеві яйця".

Як повідомляв портал “Знай.uа”, професіонали з "МастерШеф" нагодували французьких дипломатів.

Також “Знай.uа” писав, що Олександра Кучеренко розкрила правду про весілля з Дмитром Комаровим.