Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на вівторок, 2 липня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи послабили – 26,20 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс долара Нацбанку на 2 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2620.6493 гривень;
- 100 євро – 2974.1749 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні на 2 копійки, при цьому вартість долара США з понеділка збільшилася на 3 копійки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.