У столиці Російської Федерації пройшло слідство проти українського військового моряка Дениса Гриценка. З'явилася інформація, що по ходу слідчих дій було пред'явлено обвинувачення в остаточній редакції.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що Денис Гриценко став дев'ятим захопленим українським моряком, кому слідство ФСБ Росії пред'явило звинувачення в остаточній редакції. Адвокат моряка Микола Полозов в Facebook заявив, що стосовно Дениса було проведено додатковий допит, в ході якого він повідомив відомості, передбачені статтею 17 ІІІ Женевської конвенції.

Денис Гриценко

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

У ході допиту захистом було додано завірену копію резолюції ПАРЄ 2292 від 26.06.2019 з перекладом, в якій, згідно з пунктом 13.1, міститься вимога про звільнення 24 українських військових моряків. Також, в ході слідчих дій, Денису Гриценку було пред'явлено обвинувачення в остаточній редакції.

Полозов пише, що Гриценко вважає, що головне це не втрачати надію, бути сильними і працювати на позитивний результат.

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачив відповіді Міністерства закордонних справ у відповідь на ноту Російської федерації щодо питання українських моряків.

Нагадаємо, Клімкін жорстко поплатиться за переговори з Росією: Зеленський миттєво відповів.

Як повідомляв Знай.uа скандальний Лещенко спробував стати Зеленським, але зганьбився: "Дружина з дому не вижене за таке?".

Знай.uа писав, Клімкін припиняє роботу в МЗС: "Взяв політичну відпустку".