Відомий українськи письменник і журналіст Ігор Лесєв відреагував на ситуацію з полоненими українськими моряками, порівнявши із "26 бакинськими комісарами" часів СРСР.

Про це стало відомо з публікації журналіста в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

"Полонені 24 українських моряка у нас вже перетворилися на союзну версію "26 бакинських комісарів", які були у всіх на слуху, але толком саму історію ніхто переказати вже не міг. Були якісь розстріляні комісари з Баку. Але чомусь їх розстріляли в Туркменії. А у всьому винні виявилися спочатку англійці, а після перебудови – вірмени. Але давайте прямо. На українських моряків, за винятком їх родичів та близьких, усім іншим глибоко насрати. Якби це було не так, то робилися б не лише мляві спроби звільнити моряків, але і проводилося комплексне розслідування причин, чому все це взагалі сталося. А так морячки перетворилися на бакинських комісарів. З усіма витікаючими епітетами мужності самих полонених і підступності путінського режиму", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

По нашим морячкам Пленные 24 украинских моряка у нас уже превратились в союзную версию «26 бакинских комиссара»,...

Geplaatst door Игорь Лесев op Zondag 30 juni 2019

Нагадаємо, Путін відповів Зеленському на болюче питання всіх українців: цинізм не знає кордонів.

Як повідомляв Знай.uа нищівної поразки — Трампа опустили " на очах усього світу: "Немає сумнівів, що росіяни втручалися".

Знай.uа писав, Тимошенко влаштувала іспит Вакарчуку, українці в істериці: "Славік, не сміши людей".