Зовсім недавно Україну вразила жахлива історія - у селі Іванівка Одеської області у вигрібній ямі знайшли тіло 11-річної Даші Лук'яненко. Головним підозрюваним у вбивстві виявився 22-річний Микола Тарасов. Мати вбивці Марія розповіла, як живеться їхній родині. Передає "КП".

За її словами, більшість односельців не вітається з Тарасовими, але поводить себе адекватно. Однак, сім'я залишилася без основного джерела доходу - контейнер на ринку довелося закрити.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора у нас під хатою сиділа підпила компанія, один з чоловіків почав ламати паркан біля будинку. Ми з чоловіком вийшли, цей чоловік на нього напав, розбив перенісся і поставив синця під оком. Він нападає на наш будинок вже другий раз. Ми звернулися в поліцію і написали заяву, нападника оштрафували", - заявила Марія.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Тарасової, їхній будинок погрожують спалити, тому що "дитина загинула, а вони ходять по селу з піднятою головою".

"Зараз проводять слідчі експерименти. Коля відповідає: вдома в момент вбивства нікого не було, ніхто нічого не знав. Але люди не вірять, вважають, що я його покриваю. Звинувачують у тому, що це я прибрала сліди злочину", - зізналася Марія.

За словами мами Миколи, в день вбивства він купив цукерки на ринку і приготував пюре. Він активно допомагав з пошуками маленької Даші, і навіть сприяв поліції під час обшуку вдома.

"У школі він вчився на достатньому та середньому рівні, мав друзів. Зумів вступити в Одесу в коледж, навчався на бюджеті за спеціальністю "робототехніка". Жив на зйомному жітлі, орендував кімнату у господині. Але після того, як йому виповнилося 18 років, він показав своє "я". Кинув навчання, просто поставивши нас до відома, перестав дзвонити і пішов працювати", - згадує вона.

Микола працював в Одесі протягом трьох років, поки не звільнився і не повернувся до батьків, де жив, закрившись у своїй кімнаті.

Нагадаємо, під Одесою накрили тортурню для чотирилапих.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві власного сина.

Також Знай.ua писав, слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.