У Польщі розбився автобус з українцями: перші подробиці та фото ДТП

На території Польщі на опольському відрізку автостради А4 в напрямку Вроцлава український автобус з пасажирами з'їхав у кювет. Інцидент стався поблизу міста Ополе. Як відомо, рейс прямував у бік Влоцлава.

Внаслідок автопригоди поранення різного ступеня тяжкості отримали одинадцять українців, п'ятеро з яких були доставлені в лікарні.

Звіряче убивство Інни Дубик під Дніпром: у горе-батьків відберуть маленького сина

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Соціальні служби Дніпропетровської області взяли під особливий контроль сім'ю Інни Дубик, яку вбили два тижні тому в селі Миролюбівка.

На реабілітацію служба у справах дітей хоче взяти маленького брата дівчинки, так як батьки часто вживають алкоголь і не дуже цікавляться своїми дітьми.

"Добрий вечір, нам дуже шкода": ПриватБанк стривожив українців дивною заявою, що з рахунками

Держбанк "ПриватБанк" у відповідь на жалібне звернення клієнта про проблему появи досить значного боргу перед банком у той час, коли клієнт послуги не був у курсі цієї проблеми. У банку спробували доступно пояснити причину даної ситуації.

В Одесі жінку взяли в полон: поліцейські оголосили операцію "Грім"

В Суворовському районі міста Одеси невідомий взяв в заручники співробітницю однієї з фінансових установ. Достеменно невідомо, з якою метою захопили жінку. Подробиці наразі уточнюються.

Зеленський призначив главу Луганської ОДА: хто він та що наразі відомо

Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Луганської обласної державної адміністрації. Ним став Віталій Комарницький.

Відповідний указ від 5 липня оприлюднено в неділю на сайті президента.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!