Зеленський зі скандалом звільнив глав митниці, втомився дякувати

Президент України Володимир Зеленський на робочій нараді в Ужгороді попросив начальників Волинської, Чернігівської, Закарпатської та Львівської обласних митниць звільнитися.

Geplaatst door Vitaliy Glagola op Zaterdag 6 juli 2019

Так, за словами президента, якщо керівники не може зупинити потік контрабанди - вони повинні залишити свої посади. До таких висновків Зеленський прийшов після того, як почув звіт начальників про виконану роботу.

Тарифи на воду стануть золотими

У 2020 році "Київводоканал" має намір підвищити тарифи на воду в столиці України. Відповідну заяву зробили в компанії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У 2020 встановлять тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва в розмірі 25,13 грн (у т. ч. ПДВ 4,19 грн) за 1 куб. м, з них: 14,04 грн (у т. ч. ПДВ 2,34 грн за 1 куб. м водопостачання та 11,09 грн (у т. ч. ПДВ 1,85 грн) за 1 куб. м водовідведення.

У ПЦУ різко відреагували на зв'язок Філарета з Росією

Хвороба зробила патріарха Філарета фактичним союзником Москви у боротьбі проти Томосу. Користуючись цим, Москва принижує Філарета і знищує його, а він цього не здатний зрозуміти.

Спецслужби Кремля мстять за те, що він колись порвав з ними, про це написав заступник голови управління зовнішніх церковних зв'язків ПЦУ Євстратій (Зоря) на своїй сторінці в Facebook.

Богуцька різко відповіла "порохоботам" за нападки на Зеленського

Відома українська активістка і блогер Ліза Богуцька, яка проживала в Криму, але перебралася до Києва, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла про своє ставлення до поїздки Володимира Зеленського у Львів і Ужгород, а так само про спроби "порохоботов" очорнити Президента України.

"Подбесило мене, звичайно, порохоботское відео нарізок, де Володимир хитається на стільці, п'є воду і витирає піт з обличчя, нервуючи. Мовляв, ось він, наркоман. Знаєте, я б, напевно, була б набагато гірше. Їздити у спеку, з'ясовуючи причини саботажу на митницях у корупційних мастодонтів - це Пекло. А слухати їх пісні розповіді про те, що вони працюють не покладаючи рук на благо країни - це взагалі Пекельний треш."- поділилася Ліза.

ПриватБанк стривожив українців дивним заявою

Держбанк "ПриватБанк" у відповідь на жалібне звернення клієнта про проблему появу досить значної боргу перед банком в той час, коли клієнт послуги не був в курсі цієї проблеми.

У банку спробували доступно пояснити причину даної ситуації. У відповідь на цей відгук, представник служби підтримки "Приватбанку" повідомив про причини такої ситуації та можливі рішення.