День незалежності Аргентини

В цей день в Аргентині відзначають День незалежності, а сама дата – День народження Республіки Аргентина. Декларацію Незалежності Об'єднаних Провінцій Срібної Річки взяли в 1816 році в цей же день. В Аргентині це національний свято і його широко відзначають в містах і селищах. Проводяться урочисті церемонії, під час них піднімають державний прапор, навіть у храмах відбуваються богослужіння в честь свята. За традицією в цей день влаштовують військово-цивільні ходи, концерти, паради, виступи. А в кінці проходять народні гуляння та святковий салют.

День працівників органів дипломатичної служби Азербайджану

В Азербайджані це професійне свято для всіх дипломатичних працівників. Його заснували через постанову президента Ільхама Алієва 24 серпня 2007 року. В цей день всі працівники органів дипломатичної служби отримують привітання від колег, керівництва і друзів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Православні свята:

  • Тихвінської ікони Божої Матері.
  • Преподобного Давида Солунського.

Давид Суничник

У цей день Православна церква вшановує преподобного Давида Солунського. Наш народ назвав його Суничником, тому що як раз час дозріву перших ягід суниці. А її дуже любили. Вона не тільки дуже смачна і ароматна, про неї є легенди, але і також суниця вважається лікувальною ягодою. Вона допомагає при недокрів'ї, корисна для печінки і сечового міхура. А листя можна заварювати як чай і це додасть сил. Ще є повір'я, що у суниці магічні властивості, якщо покласти її листя сьогодні в ліву кишеню, то будь-яка людина дасть грошей у борг.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Народні прикмети на 9 липня

Іменини в цей день

Георгій, Давид, Денис, Іван, Павло, Тихон

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.