У понеділок, 8 липня, помер засновник професіональної Ліги змішаних єдиноборств України Геннадій Мурашковський. Президент ММА PRO Ukraine помер у 43-річному віці. Про це повідомили на офіційній сторінці організації в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні, 8 липня о 14.30, пішов з життя засновник і президент MMA PRO UKRAINE Геннадій Анатолійович Мурашковський. Це була гідна людина з великої літери! Співчуваємо всім близьким! Царство Небесне і світла пам'ять", – зазначається в публікації.

Варто відзначити, що Мурашковський довгий час боровся з онкологією. В той же час справжня причина смерті залишається невідомою.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Геннадій Мурашковський

Нагадаємо, що американський актор-комік і сценарист, лауреат "Еммі" Арт Джонсон помер у віці 90 років у Лос-Анджелесі 3 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Камер Бойс помер у суботу, 6 липня. Серце відомого голлівудського актора зупинилося уві сні, коли раптово стався напад хвороби.

Також портал Знай.uа писав, що в Бразилії на 89-му році життя помер один з основоположників музичного стилю босанова Жуан Жілберту.