Що означає ім'я Сергій

Зараз це дуже популярне ім'я, а походить воно від римського родового імені Сергіус, що в перекладі означає «високий» чи «ясний».

Який характер у Сергія

У дитинстві Сергій часто хворіє, але з віком може зміцнітись і все частіше проявляти мужні риси. Йому подобаються енергійні дії більше, ніж сентиментальні емоції, але абсолютно беземоційним він не стає. Він зберігає здатність співпереживати і допомагати іншим.

До дорослого віку він вчиться проявляти сумлінність і обов'язковість, завжди виконує обіцянки без зайвих нагадувань. Також він не любить розповідати про свою думку про оточуючих. Найчастіше Сергій захоплюється музикою і кіно, може навіть брати участь в художній самодіяльності. Тому Сергії часто стають акторами чи художниками.

Сергій. Значення імені та характер

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З рідними Сергій турботливий і покладливий, він намагається нікого не ображати і не приносити зайвих проблем. Тому зі своїми труднощами справляється сам, нікому не говорить і не просить допомоги. Жінки йому подобаються спокійні й ласкаві. Сергійко може допомагати по дому, з дітьми, може навіть поступитися лідерством дружині. Але він часто ревнує і зазвичай шлюбів у Сергіїв кілька.

Сумісність з жіночими іменами

Найкраще відносини складаються з жінками на ім'я: Алла, Валентина, Вікторія, Галина, Дар'я, Єлизавета, Ірина, Любов, Ніна, Римма, Тетяна, Каріна, Альбіна

Погано і важко будуються відносини з володарками імені: Килина, Віра, Лариса, Беатриса

Знамениті Сергії:

  • Сергій Прокоф'єв (1891 - 1953) радянський композитор, диригент і піаніст. Один з найбільших, впливових і найбільш виконуваних композиторів XX століття.
  • Сергій Корольов (1906/1907 - 1966) радянський вчений, конструктор і організатор виробництва ракетно-космічної техніки та ракетної зброї СРСР, засновник практичної космонавтики.
  • Сергій Бубка (народ.1963) український спортсмен-легкоатлет зі стрибків з жердиною, перша в світі людина, яка стрибнула вище шести метрів.
  • Сергій Єсенін (1895 - 1925) російський поет, представник поезії, а в більш пізньому періоді творчості імажинізму
  • Сергій Бодров - радянський і російський режисер, актор, сценарист, телеведучий.
  • Сергій Притула (22 червня 1981 Збараж, Тернопільська область) - український телеведучий, актор, автор і співпродюсер народного скетч-шоу «Файна Юкрайна».

Сергій Бубка

Листівки і поздоровлення з днем Сергія

Ім'я твоє римське - Сергій!
Тобі б у Рим! Та досить мрій.
Ім'я твоє звучить - служитель!
Все бачить з неба наш Спаситель!
Ти служиш ближньому і Богу!
В яку б ти не ішов дорогу -
Дійдеш до кожного порогу.
Від Бога маєш ти підмогу!
Твоє служіння лише добре,
Бо ти є мужній і хоробрий.
Твоє служіння лише чесне,
Тому й життя в тебе чудесне.

В день Ангела бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров'я
І хай тебе оберігає Бог!
Від твоїх помислів і дій,
І хай завжди цінують люди
Тебе й діла твої, Сергій.
Будь мужнім, радуй своїх ближніх,
Того хто поруч, розумій.
І ангел в шатах білосніжних
Хай береже тебе, Сергій!
Від дня народження до зрілих літ.
Твій Ангел є надійним охоронцем.
Він ласка, він любов, він світ.
Усе життя він поруч — наче сонце.

Бажаю я, в день ангела, Сергій,
В житті побільше гарних дій,
Хорошою людиною залишатись,
Щасливим бути і частіше посміхатись.
Хочу тобі здоров'я побажати,
І по дрібницям - не переживати.
Бажаю багато в житті перемог,
Хай буде з тобою Всевишній наш Бог!!!

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Сергія,
Прийми привітання!

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.

Джерело листівок