Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук готовий стати прем'єр-міністром України

Відомий український співак, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук готовий стати прем'єр-міністром України. Про це в інтерв'ю ТСН розповіла голова партії "Голос" Юлія Клименко, яка певний час працювала заступником міністра економіки Айвараса Абромавічуса.

євробляхи
євробляхи

Зеленський подарував надію євробляхерам: "Вирішимо цю проблему"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з власниками авто на єврономерах і пообіцяв їм переглянути законодавство щодо розмитнення "євроблях". Відповідне відео з зустрічі з'явився на відеохостингу YouTube.

Пенсія в Україні
Пенсія в Україні

Мільйони пенсіонерів залишаться без пенсії: до 1 вересня, термінова заява

Українці більше не зможуть отримувати пенсії звичним способом, якщо Кабмін не усуне критичну проблему. Напередодні глава "Укрпошти" Ігор Смілянський опублікував на Facebook оголошення, згідно з яким підприємство припинить приносити гроші пенсіонерам вже через кілька місяців. Журналіст Олександр Дубинський у своєму відеоблозі пояснив, чому українців позбавлять важливої послуги.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Супрун виступила проти хімічної кастрації збоченців: "Лікарі цього робити не будуть"

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун виступила проти введення примусової хімічної кастрації педофілів. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook. Чиновниця заявила, що, прийнявши проект закону № 6449, депутати Верховної Ради "стали жертвами майстерної передвиборчої маніпуляції".

ціна на газ
ціна на газ

В Україні дешевшає газ, але не поспішайте радіти: свіжий прогноз тарифів на осінь

У четвер, 11 липня, керівник нафтогазового бізнесу "Нафтогаз України" Андрій Фаворов на нараді у Володимира Зеленського повідомив, що знижує ціни на газ для населення на 10,4% і підписав відповідне розпорядження. Про це повідомляє прес-служба президента.