З Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, у районі проведення Операції Об'єднаних сил бандитські збройні формування Росії 24 рази цинічно порушили режим припинення вогню.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті один військовий отримав поранення, ще один - бойову травму. У відповідь одного окупанта знищено і троє поранено. Противник відкривав вогонь по українським військовим з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог 15 раз обстріляв позиції Об'єднаних сил: біля Лебединського, Новотроїцького, Водяного, Павлополя, Березового, Авдіївки, Пісків, Мар'їнки та околиці Новомихайлівки.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Нагадаємо, до Донецька — лічені кілометри: українські герої пішли напролом, армія Путіна ганебно тікає з наших земель.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі атакували колону з новим губернатором Кириленком: з'явилася інформація про загиблих.

Знай.uа писав, на Донеччині обстріляли колону з новим губернатором Кириленком: перші подробиці.