Українці, які, м'яко кажучи, не згодні з рішенням італійського суду з приводу справи Віталія Марківа, засудженого до 24 років ув'язнення, організували біля посольства Італії в українській столиці мітинг.

Знімки з акції протесту було опубліковано у Facebook на сторінці організаторів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Столичні журналісти пишуть, що учасники акції протесту принесли під посольство Італії 24 порожні коробки з-під піци і банер з написом "FreeMarkiv" і залишили їх біля порога диппредставництва.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мітингувальники скандували "Свободу Віталію Марківу". На акцію протесту біля посольства, що на Ярославському Валу, закликав піти редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов. Журналіст назвав італійське правосуддя підлим і продажним.

"Захисника України Віталія Марківа італійський суд засудив за надуманим звинуваченням на 24 роки в'язниці!!! Засудив. Тільки тому, що це український Воїн! Продажне і підле "правосуддя". Про цю гидоту повинен дізнатися увесь світ. А поки о 20:00 - акція протесту під посольством Італії в Києві, Ярославів вал, 32в. Так хочеться висловити солідарність з Віталієм і висловити йому величезну повагу за його гідну громадянську позицію!", - заявив журналіст Бутусов.

Нагадаємо, італійський суд оголосив українцям війну: Марків — лише початок, шиють нову справу.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів, про що просив Путіна: "У мене корона з голови не впаде".

Знай.uа писав, одіозний Ярош запропонував помститися італійцям за Марківа: упакувати і засудити на довічне.