Російського ведучого скандального телемосту Андрія Малахова внесли в "Чистилище". Він потрапив в базу сайту "Миротворець" після того, як провів телеміст "Треба поговорити" на пропагандистському каналі "Росія 1".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Малахов викликав негативну реакцію в українців, коли провів скандальну передачу навіть без участі України. Його звинуватили у "свідомій участі в інформаційно-пропагандистській провокації Росії - так званий "Телеміст між Росією і Україною "Треба поговорити", організованої антиукраїнським пропагандистським каналом Росія 1".

Після того, як він все-таки провів "телеміст", хоча українська сторона відмовилася брати участь у ньому, його внесли в базу "Миротворця".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні. Тим не менш, в Росії вирішили не відмовлятися від ідеї так званого телемосту, про що повідомив у своєму Instagram провідний путінського телеканалу "Росія 1" Андрій Малахов.

Він опублікував фотографію, на якій позує разом зі своєю співведучою в студії, де зараз проходить той самий скандальний телеміст.

Нагадаємо, у Росії проводять фейковий "телеміст" без включення з України.

Як повідомляв Знай. ua, хто з українців підкинув д*рьма на млин пропагандистів.

Також Знай. ua писав, що Малахов розлютив українців своїм телемостом, хоче нагодувати салом і цукерками.