У Харкові на пляжі десять чоловік роз'їжджали на БТР. Відео цього незвичайного інциденту досить швидко потрапило в соціальні мережі. Спочатку воно з'явилося в одному з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тим часом на Журавлівці своя атмосфера" - значиться у підписі до відео.

Тем временем на Журавлевке своя атмосфера 🥴

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 12 juli 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях багато написали про те, що цей БТР давно несправний і був викуплений жителем Харкова і переобладнаний на цивільний. Раніше чоловік катав людей на ньому за гроші, як на атракціоні.

Багато українців щиро посміялися у коментарях під відео:

"Їх на передову вгамувати свій запал, а вони в місті сайгачуть. О часи, о звичаї", "Їх всіх в бар в Блакитну Устрицю.щоб їх в д*пу всіх ви*бали", "Як нудно я живу", "Перші 40 років найскладніші в дитинстві чоловіки", "Та Ситуація, коли їдеш в Сусіднє Село на Дискотеку", "А кажуть на війні техніки не вистачає", "Видно що БТР перероблений під цивільну версію", "Це корито вже давно переобладнано під атракціон", "Якщо ваша вечірка не схожа на це - не дзвоніть мене.", "Провісник ХНР?", "Власник живе на данилівці. Це цивільний БТР! Ось тільки по дорогах загального користування йому не можна їздити, якщо я звісно не помиляюсь. Він так само плаває на журавлівці. Раніше катав за гроші, як зараз не знаю", "Красені, норм відпочивають".

Нагадаємо, у Львові п'яна матуся з дітьми в машині влаштував моторошне ДТП: подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у центрі Дніпра іномарка провалилася в пекло: моторошні кадри

Також "Знай.uа" писав про те, що обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли