Вбивство 13-річної Інни Дубик під Дніпром: нелюд розкрив подробиці жорстокої розправи, волосся стає дибки

Як вдалося з'ясувати поліцейським, дитина пішла з дому ще 23 червня, проте мати повідомила про зникнення доньки 13-річної Інни Дубик 29 червня. В цей же день в с. Миролюбівка П'ятихатського району усім світом організували спецоперацію по розшуку дівчинки. До пошуків долучилися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в м. Жовті Води.

Выборы Киев 2
Выборы Киев 2

До парламентських виборів лічені дні: що повинен знати кожен свідомий українець

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вибори у Верховну Раду відбудуться 21 липня 2019 року. Що нам про цю подію говорить закон. Так, 23 травня було опубліковано указ президента України Володимира Зеленського, який достроково припинив повноваження парламенту, і призначив вибори на 21 липня.

БТР
БТР

Жителів Харкова налякала військова техніка, БТР виїхав на вулиці: "Провісники ХНР?"

У Харкові на пляжі десять чоловік роз'їжджали на БТР. Відео цього незвичайного інциденту досить швидко потрапило в соціальні мережі. Спочатку воно з'явилося в одній з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Facebook.

Євген Червоненко
Євген Червоненко

Червоненко влаштував бійку в прямому ефірі: "Ти мерзота, порожній барабан"

Екс-міністр транспорту Євген Червоненко має намір балотуватися у Верховну раду по одеському 134 одномандатному округу як самовисуванець. Євген Червоненко відомий скандалами, в які він потрапляє. Одного разу він ледь не побився в прямому ефірі з Інною Богословською.

"Нормандська четвірка" вперше зустрілася в Парижі: про що говорили

Так, 12 липня в Парижі вперше зустрілися радники лідерів "нормандської четвірки". Представники України, Німеччини, Франції та Росії обговорили ситуацію в Україні. За даними німецької сторони, переговори стосувалися останніх позитивних зрушень на Донбасі.