Зеленський готує нову масову чистку

Зеленський починає масову чистку дипломатичного корпусу. Так, президент збирається звільнити 12 послів по всьому світу, в тому числі і посла України в США. Про це повідомляється в телеграм-каналі "Klymenko Time".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко втік від правосуддя за кордон: це кінець

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У середу, 17 липня, Петро Порошенко відправляється в Страсбург, де відбудуться вибори Президента Єврокомісії, хоча у нього призначено допит у ДБР. З чим пов'язана така у всіх сенсах зручна поїздка?

пенсія
пенсія

Мільйони пенсіонерів отримають додаткові гроші: кому виплатять більше за всіх

З 1 липня в Україні розпочався другий етап підвищення пенсій. Так, українцям, які вийшли на заслужений відпочинок підняли пенсію на 67 гривень і мінімальна тепер становить 1564 грн. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів.

Україна на межі екологічної катастрофи: 10 тонн відходів на людину

Стало відомо, що Україна опинилася на 9 місці в десятці країн з найбільшим обсягом сміття на одного мешканця за рейтингом 24/7 Wall Street. Україну населяє 44 831 135 осіб. Сумарно за 2017 рік Україна виробила 474 106 025 тонн сміття. Ступінь переробки відходів складає всього 3,2%.

"Слуга народу" показала першу двадцятку кандидатів у нардепи

Партія Зеленського Слуга народу назвала першу двадцятку списку для участі в дострокових парламентських виборах 21 липня. Так, першим номером у списку став голова партії Дмитро Разумков. Другий номер — представник президента в Раді Руслан Стефанчук. Третій номер у списку посіла Ірина Венедиктова, експерт команди президента з питань реформи судової системи.